onsdag den 9. november 2011

Koteletter i fad med champignon, porre og paprikaflødesovs & kartoffelmos dertil.

Foto: Sara B. Clausen


Fik lyst til en god gammeldags ret som koteletter i fad. Det smager altså bare super godt  og med en stor rest kartoffelmos fra i går, blev det til en skøn og nem middag.

Ingredienser 4 pers.

4 svinekoteletter
1 bakke champignon
2 porrer
1 alm. Løg
1/4 Fløde (9%)
1 svinebouillonterning
2 tsk, paprika
salt og peber
et lille nib cayennepeber.
evt. lidt vand

Krydder koteletterne med salt og peber og brun dem på begge sider på en godt varm pande i lidt smør eller olie. Overfør dem herefter til et ovnfast fad. Skær champignon i halve og svits på panden, når brunede hældes de over koteletterne. Svits porre og løg i lidt olie, tilsæt paprika, salt, peber, cayenne og fløde og rør rundt. tilsæt bouillon og evt en lille smule vand. lad simre lidt og hæld efterfølgende saucen over koteletter og champignon. Sæt i ovnen i ca. 20-25 min og server med ris eller kartoffelmos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar