torsdag den 10. november 2011

Frisk rødkålssalat med kirsebæreddike, appelsin og ristede mandler


Foto: Sara B. Clausen

Denne skønne salat er Claus Meyers opkrift og kan varmt anbefales:-)

½ rødkålshoved snittet befriet for yderblade og stok.
4- 5 spsk. kirsebæreddike ( Meyers)
100 g. smuttede mandler
3-4 appelsiner
1 æble i små tern
3 spsk. honning
3 spsk. olivenolie
100 g. tørrede tranebær
Salt og peber

Snit kålen så fint som muligt og vend den med kirsebæreddike og krydr med salt og peber, lad stå nogle timer. Rist mandlerne på en pande til de netop bliver gyldne. Skær i aflange splitter. Filletér appelsinerne. Bland honning, olie og salt og peber sammen. Vend rødkål med Appelsiner, mandler, tranebær og dressing og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar