|
Foto: Sara B. Clausen |
Blev bare nødt til at prøve de her kartofler som alternativ til de brunede og synes faktisk rigtig godt om det! De lækre hasselnødder, egen høst, har hængt til tørre og smagte rigtig godt. Jeg høre så heller ikke til den type der bare SKAL have de sukkerbrunede kartofler til
andestegen. Den traditionelle rødkål blev i dag også erstattet af en frisk
rødkålssalat alt i alt et rigtig godt måltid og så er det heller ikke helt som juleaften :-) Jeg synes ikke det gør noget at der er lidt forskel på menuen.
Appelsinstegte kartofler med hasselnødder:
2 kg. små gourmetkartofler, kogte og pillede samt afkølet.
2 spk. smør eller olie
3 dl Appelsinsaft
½ tsk stødt koriander
2 spsk. Hasselnøddeflager.
salt & peber
Varm fedtstof på en stor pande eller en gryde og tilsæt kartofler og
appelsinsaft. krydr med koriander, salt samt friskkværnet peber. Lad
appelsinsaften koge væk, til kartoflerne bliver blanke og glaserede, Rist
Hasselnøder på en tør pande og drys over inden servering.
Hvor mange personer er retten til ?
SvarSletCa. 6 personer. Kh Sara
Slet