Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser ca. 12 stk.
180 g. sukker
100 g. blødt smør
225 g. mel
80 g. kakao
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1 tsk. vanillesukker (eller korn fra en stang)
3 æg
2 dl. mælk
100 g. mørkt hakket chokolade
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et af gangen og pisk godt i mellem. Bland mel, kakao, bagepulver og vanillesukker og sigt det i dejen, skiftevis med mælken, Vend det hakkede chokolade i. Fordel dejen i papir muffinforme, gerne de amerikanske høje, sæt dem i en metalmuffinform, så holder de bedre formen. Når de er helt afkølede kan de pyntes med Chokoladecreme.
Chokoladecreme til 12 kager:
100 g. philadephia light
50 g. blødt smør
75 g. flormelis
80 g. kakao
et skvæt Appelsinvand
Alle ingredienser røres sammen og kommes på kagerne med en dekorationstylle på en sprøjtepose. Pynt med hvad du har lyst til :-)
Foto: Sara B. Clausen |
De smagte fantastisk og fald vist lige i pigernes smag med det tøsede pynt
SvarSletDet var godt at de kunne forsøde arrangementet :-)
SvarSlet