Foto: Sara B.Clausen |
Ingredienser:
1 pose Vannameirejer el. tigerrejer (optøet)
1 stort bundt forårsløg, skåret i skiver på skrå.
1 friskhakket rød Chili u. kerner.
1 fed hvidløg, hakket.
Frisk ingefær, ca. 3 cm. finthakket.
Madlavningsfløde 8 %
Et bundt persille selleri el. bredbladet persille
en håndfuld små cherry- eller dadeltomater
salt og peber
saften af en halv citron
1 pakke frisk fuldkornstagliatelle
Evt. parmesanost til at rive over.
Steg chili, ingefær og hvidløg i lidt olivenolie ca. 3-4 min. tilsæt citronsaft og lad simre et øjeblik før fløden tilsættes. Sæt vand over til pasta. Når vandet er ved at være klar. Tilsætter du forårsløg, rejer og tomater til fløden og evt. halvdelen af den hakkede persille (resten gemmes til at komme over ved anretningen) Lad simre ca. 5 min mere, smag sovsen til med salt og peber. Kog pasta efter anvisning. Anret Tagliatelle på tallerknen og fordel sovsen over, pynt med persille og server :-)
Velbekomme!
Foto: Sara B. Clausen |
Persille-selleri, se det tror jeg at jeg kan sælge til kæresten, som ellers ikke er speciel glad for persille :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Birthe
SvarSletJa, den må du da teste på ham så :-)
Kh Sara