Foto: Sara B. Clausen |
Denne ret er en klassiker herhjemme og kan tilberedes med kalkun, kylling, oksekød eller skinkekød. I dag brugte jeg kalkun, da jeg i går faldt over et tilbud på kalkunbryst - men kylling er nok min favorit til retten.
500 g. Kød i tern (kalkun, kylling, okse e.l.)
3 løg, i tern.
4 cm. frisk Ingefær, finthakket
1 rød frisk chili u. kerner, hakket.
3 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater eller passata (tomat u. hele stykker)
1 dåse kokosmælk
1 lille dåse tomat koncentrat
2 tsk. karry
1 tsk kanel
2-3 hele kardemomme kapsler.
salt/peber
Svits kødet i lidt olie. Tilsæt løg og Karry, den skal lige "brændes lidt af" derefter tilsættes de øvrige ingredienser og retten simrer til kødet er mørt. Smag retten til med salt/peber. Server med ris og eller pappadam.
Velbekomme :-)
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar