mandag den 3. oktober 2011

Når rester bliver en himmelsk mundfuld. Bruchetta.

Foto: Sara B. Clausen

Bruchetta findes i mange afskygninger og med hver sin charme. Da jeg i dag fandt et daggammelt, men lækkert, brød i "gemmerne" og samtidig havde rester af pesto fra i går, ½ mozzarellaost, frisk Basilikum og nogle tomater der også ventede på at blive brugt, var der ingen tvivl om at det i et snuptag kunne forenes i disse skønne bruchettaer.

Du skal bruge:

Nogle skiver godt Brød
Pesto
Frisk Mozzarella
Tomater
Frisk Basilikum.
Tørret chiliflager

Smør pesto på brødet, placer mozzarella i skiver ovenpå, dernæst tomater og drys lidt chiliflager ovenpå. Bag i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og begynder at blive gylden. Tag ud af ovnen, pynt med frisk basilikum. Simple & good :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar