onsdag den 5. oktober 2011

Orientalske kyllingelår med kokospanering.

Foto: Sara B. Clausen


Fandt på denne opskrift for nogen tid siden og var MEGET tilfreds med resultatet. Dejlige møre, saftige lår med sprød og skøn panering :-) I dag skal vi have dem med en god også orientalsk inspireret salat og Majskolber. salaten findes også på Bloggen. Kan varmt anbefales!

Du skal bruge:

Kyllingelår i passende mængde.

Marinade:
1 dl.Olivenolie (evt. kombineret med lidt chiliolie)
Saften fra en lime eller en halv citron
salt og peber
1 fed hvidløg
2 tsk.Sød chili
2 tsk. spidskommen
1 pænt nib cayennepeber.

Til Panering:

2 dl. kokosmel
2 dl. Rasp
1 spsk Paprika
1 spsk. sød chili
salt og peber

Befri kyllingelårene for skindet og rør en marinade af Olivenolie, Citrussaft, krydderier og knust hvidløg. Vend kyllingelårene godt heri og lade dem marinere en time eller længere hvis du har tid.

Rist kokos på en tør pande til det er lysebrunt, vend det med rasp og krydderier. Sørg for at Kyllingelårene er godt vendt i marinaden og vend dem herefter enkeltvis i kokosraspen. Tryg paneringen godt fast på dem. Placer dem med lidt mellemrum på en bageplade med bagepapir på og steg dem i ovnen i ved 200 grader ca. 40-50 min vend dem en gang undervejs. De bliver dejligt sprøde.



Foto: Sara B. Clausen


Foto: Sara B. Clausen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar