torsdag den 6. oktober 2011

Marrokansk gulerodssalat

Foto: Sara B. Clausen


10 store gulerødder.
100 g. rosiner
1 spsk.citronsaft
½ tsk. stødt Ingefær
1 tsk.stødt kanel
1 spsk. Honning
3/4 - 1 dl. olivenolie
peber fra kværn
1 dl. mandelflager

Gulerødderne skrælles og med en tyndtskræller fortsætter man så bare med at skælle gulerødderne i lange tynde strimler. Blandes i en skål med rosiner.
Bland herefter citronsaft med ingefær, kanel og honning samt olivenolie- pisk godt sammen. Rist mandelflager på panden. Hæld dressingen over gulerødderne, garner med mandler og server.

Foto: Sara B. Clausen

Tip. man kan evt. lægge rosiner i blød i 10 min. i et gals vand for at de bliver saftige og lækre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar