Foto: Sara B. Clausen |
De Italienske Biscotti har altid været en af mine yndlingssmåkager. Biscotti betyder dobbeltbagt på italiensk. Man kan lave alverdens varianter men mandel versionen (Cantucci biscotti di Prato) er altid gode. I denne opskrift er der også lidt mørk chokolade. De er supernemme at lave og smager så godt! Også velegnet til en lille værtindegave i et fint lille glas eller cellofan pose med sløjfe på.
Ingredienser ca. 40 stk.
250 g. hvedemel
225 g. sukker
2 stk. æg (str. L)
1 stk. æggeblomme
100 g. hele mandler
80 g. mørk chokolade
½ tsk. Bagepulver
1 tsk. vaniljepulver (usødet)
Dejen formes til 2 stk. ca. 20 cm. lange, "flade" pølser. Brug eventuelt en anelse mel til at rulle i. Bages på bagepapir ved 175 grader i 20 minutter.
De nu halvbagte flade dej pølser, tages ud af ovnen og afkøles let, inden de skæres i ca. 1 cm. tykke skiver.
Skiverne bages igen på bagepapir yderligere 10 minutter. Afkøles helt på bagerist.
Opbevares i lufttæt beholder.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar