fredag den 23. september 2011

Frisk tomatsalat med Grillet peberfrugt og feta.

Foto: Sara B. Clausen


Jeg er vild med grillede peberfrugter og i det hele taget de ting der er i denne salat :-) Jeg brugte Løgismose øko.salatost med chili og oregano i stedet for klassisk feta (synes Løgismose har nogle super produkter).

Du skal bruge:

2 røde peberfrugter.
en pakke babyleaves eller baby spinat
500 g. halverede cherrytomater
Fetaost

Dressing:
4 spk. citronsaft
1 fed presset hvidløg
salt og peber
2 spk. honning
Friskhakket timian eller Rosmarin
9 spk. olivenolie

Skyl salaten godt og lad den dryppe af. halver peberfrugterne og gril dem i ovnen med skindsiden op til de er sorte. Lad køle lidt og lig dem i en pose i 10 min. så er skindet let at tage af.
halver tomater. Skær peberfrugter i strimler. Bland babyleaves og tomater og placer peberfrugt ovenpå og smuldr fetaen over.Rør dressingen sammen og hæld over.

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar