Foto: Sara B. Clausen |
Jeg er vild med grillede peberfrugter og i det hele taget de ting der er i denne salat :-) Jeg brugte Løgismose øko.salatost med chili og oregano i stedet for klassisk feta (synes Løgismose har nogle super produkter).
Du skal bruge:
2 røde peberfrugter.
en pakke babyleaves eller baby spinat
500 g. halverede cherrytomater
Fetaost
Dressing:
4 spk. citronsaft
1 fed presset hvidløg
salt og peber
2 spk. honning
Friskhakket timian eller Rosmarin
9 spk. olivenolie
Skyl salaten godt og lad den dryppe af. halver peberfrugterne og gril dem i ovnen med skindsiden op til de er sorte. Lad køle lidt og læg dem i en pose i 10 min. så er skindet let at tage af.
halver tomater. Skær peberfrugter i strimler. Bland babyleaves og tomater og placer peberfrugt ovenpå og smuldr fetaen over.Rør dressingen sammen og hæld over.
Velbekomme.
Læg dem i en pose ;)
SvarSlet