2. stk. fennikelknolde.
1 rødt æble.
en stor klase grønne eller røde druer u. sten
½ dl. citronsaft
½ dl. god olivenolie
1 fed knust hvidløg
2 spk.rørsukker
fiskværnet peber og havsalt
Rens fenikkel og skær i supertynde strimler, helst på mandolin. Kom derefter strimlerne i iskoldt vand. Rens æblet og skær i to halve(med skræl) som herefter skæres i meget tynde skiver. Skyl druer og halver og fjern evt.kerner.
Rør dressing sammen af citronsaft, olie, hvidløg sukker og salt samt friskkværnet peber. Si vandet fra fenikkel stykkerne og tør dem helt i salatslynge eller viskestykke. Bland med æbler og vindruer og hæld dressingen over.
Jeg er passioneret madnørd og elsker at lave alverdens mad og bage brød og kager. Det er mad med stor kærlighed og glæde- men også med fokus på sundhed og udnyttelse af de ingredienser jeg har. Siden 2019 i tiltagende grad vegetariske opskrifter,da jeg selv spiser primært vegetarisk. Men der findes fortsat mange opskrifter på bloggen med kød. Jeg bruger timevis i køkkenet og nyder at afprøve opskrifter og få nye smagsindtryk. Håber også du kan finde inspiration her på siden!
søndag den 18. september 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar