søndag den 8. december 2019

Lækker tomatsuppe med kokosmælk serveret m. frisk ravioli med soltørret tomat, valnød og basilikum.

Foto: Sara B. Hansen

Denne nemme tomatsuppe smager skønt med fyld af hjemmelavet ravioli med soltørret tomat, valnød og basilikum. Orker du ikke helt at lave ravioli selv, så findes der masser af gode købevarianter på hylderne i supermarkederne. Vil du have fyldt vegansk pasta, er der måske lidt længere imellem -men det fås fx som disse her fra Naturli jeg lavede dem selv efter denne opskrift.

Foto: Sara B. Hansen

Ingredienser 4 personer:
1 stort løg
2 stængler bladselleri
3 fed hvidløg
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 stk grønsagsbouillonterning
1 frisk rød chili (eller efter smag)
1 dåse kokosmælk
6 dl vand + 2 tsk. Herbamare grøntsags bouillon
½ tsk salt
1 tsk. sukker
Friskkværnet peber

Skræl og hak løget groft og hvidløget hakkes fint  Skær bladselleri fine tern
Kom lidt olie på en pande og svits løg, chili og bladselleri ved god varme

Tilsæt flåede tomater, vand og bouillon og lad suppen 
simre ca. 25-30 minutter.
Blend suppen og tilsæt kokosmælk, varm suppen igennem.
Smag til med salt og friskkværnet peber, lidt sukker. 
Server fx med ravioli og drysset med basilikumblade

Foto: Sara B. Hansen
.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar