Foto: Sara B. Hansen. |
Snart har jeg lækre solmodne frilandstomater i haven og så skal denne ret helt sikkert laves igen.
Ingredienser 3-4 personer:
1 pakke safranpasta fra Patariet i Svaneke el. anden fettucine
2 spsk. olivenolie
2 skalotteløg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
1 bundt frisk oregano, hakket
1 dl. vand + 1 tsk. Herbamare gøntsagsboullion
1 spsk. koncetreret tomat
1 tsk. rørsukker
8-10 solmodne tomater i tern
1½ dl. fløde
Salt og peber
Godt med friskrevet parmesanost
Svits løgene i olivenolie på en pande til de er blanke, tilsæt de hakkede tomater og lad dem svitse med i ca. 5 min. Tilsæt vand + grøntsagsbouillon og rørsukker samt tomatkoncentrat. Lad simre lidt. Tilsæt hakket oregano, fløde og smag til med salt og peber. Lad retten simre lidt så saucen koger ind og bliver lidt tykkere.
Kog pastaen efter anvisning på pakken og vend med tomatflødesaucen. Garner med masser af friskrevet parmesanost,
Find også Saras Madunivers på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar