Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
1 kilo kartofler
6 porre mellemstore (gem en kvart til topping)
2 spsk. Olivenolie
1-2 fed hvidløg
1½ l. vand
1 tsk. Herbamare grøntsagsbouillon
Salt og Peber
200 g. bacon i tern
1½ dl. cremefraiche
Purløg
Tilbehør : Brød
Foto: Sara B. Hansen. |
Skræl kartofler og rens porrene. Skær kartoflerne i tern og porrer i skiver og hvidløget skæres bare i kvarte. Sautér grøntsagerne ved mellem varme i olivenolien i 20 min. de skal ikke tage farve med blot småsnurre og afgive en masse god smag.Rør jævnligt.
Hæld vandet over + grøntsagsbouillon og lad suppen koge i 30 min. til grøntsagerne er møre.
Blend suppen jævn med en god stavblender og smag til med salt og peber.
Rist bacontern på en pande og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Server suppen med lidt cremefraiche på toppen, ristet bacon, porreringe og purløg.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar