Foto: Sara B. Hanen. |
Jeg har reduceret lidt i mængden af smør og chokolade i forhold til andre opskrifter- men synes at den trods dette er meget lækker og fyldig og smager fantastisk godt til en god kop kaffe. I toppingen har jeg brugt kokosmælk(den fede del) i stedet for fløde.
Foto: Sara B. Hanen. |
En bradepande på ca. 23 x 35 cm ( jeg fordelte i en lille springform og en mindre firkantet form, da jeg skulle bruge to:).
Kagen:
4 æg
300 g. sukker
150 g. hvedemel
1 tsk. vaniljekorn
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
50. g kakao
100 g. smør
100 g. mørk chokolade
Topping:
200 g. kokosmel
100 g. sukker
1½ dl mørk eller lys sirup
100 g. smør
1½ dl. fed kokosmælk.
Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og sukker til en tyk og skummende æggesnaps. Bland hvedemel, kakao, Bagepulver sammen og sigt det i æggemassen sammen med vanilje og salt.
Smelt smør og chokolade ved svag varme i en gryde og bland det i dejen. Kom i en smurt form og bag kagen i ca. 20 min. Smelt imens alle ingredienser til kokostoppingen i en gryde. Tag kagen ud og fordel toppingen over. Søt kagen i ovnen igen i ca. 15 min. til den er let gylden. Mærk efter med en pind at den er gennembagt. Tag ud og lad køle af.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hanen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar