Foto: Sara B. Hansen. |
Tip: lav dobbelt portion og frys ned :-)
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser:
1 dåse kikærter (drænet) 250 g. eller ca. 100 g. som sættes i blød og koges.
1 æg
1 rød chilifrugt
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk.tahin
4 spsk. sesamfrø
1 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
½ tsk. koriander
1 tsk. bagepulver
3 spsk. mel
Salt og peber
1 håndfuld persille
olie til stegning
Hvidløgsdressing:
2 dl. cremefraiche eller græsk yoghurt
1 fed hvidløg, knust
Salt og peber
1 spsk, citronsaft
Salat. agurk,tomat , rødløg eller lignende tilbehør.
Tortilla wraps.
Foto: Sara B. Hansen. |
Rør dressingen sammen og lad den stå på køl indtil servering.
Kom alle ingredienser til falafler i en foodprocessor og kør til en homogen masse, men dog gør det efter min mening ikke noget, hvis den er lidt grov i det.
Form til små kugler med en teske og en "våd hånd".Steg dem gyldne i olie i en pande hvor olien går ca. 2 cm op.
Server de sprøde falafler med hvidløgsdressing, salat og grønt i tortilla wraps.
Foto: Sara B. Hansen. |
Find også Saras madunivers på Facebook.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar