![]() |
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 4 personer:
1 spsk. olivenolie
500 g. hakket oksekød
2 spsk. stærk madras karry
1 stort løg, finthakket
2 fed hvidlæg , finthakket
1 rød chilipeber hakket
3-4 cm. frisk ingefær, skrællet og hakket
1 peberfrugt i tern
3 gulerødder i tern
6-7 nye kartofler i tern ( evt. kolde kogte fra dagen før)
2 dl. ærter friske eller fra frost.
½ liter grøntsagsbouillon
2 spsk. tomatkoncentrat
Salt og Friskkværnet peber
Tilbehør: ris, hakket persille eller koriander samt mango chutney.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen |
Svits kødet i olien til det er brunet godt af, tilsæt karry, salt og peber og svits et par minutter. Tilsæt hakket løg, ingefær, hvidløg og chili og rør rundt. Efter 3 min. tilsættes, gulerod og kartoffel(er de kogt venter du med at tilsætte til de sidste 10 min), grøntsagsbouillon samt tomatkoncentrat.
Lad simre ved medium varme i 25-30 min. Kog risene efter anvisning på pakken. De sidste 5 min. tilsættes ærterne så de lige varmes igennem men bevarer farve og konsistens.
Server retten drysset med friskhakket koriander eller persille og med mangochutney til.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar