Foto: Sara B. Hansen. |
Bunden er lavet af fars og fyldt med porre, peberfrugt og gulerødder og med æggemasse og revet goudaost.
Server den med en god salat til. Tærten rækker til 6 personer eller til 4 og så er der også til madpakker dagen efter ;-)
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser:
Bund:
800 g. hakket kalv/svin
2 små æg
1 dl. vand
2 små finthakkede skalotteløg
friskkværnet peber
Salt
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. chiliflager
Fyld:
3 porrer i skiver
1 stor rød peberfrugt
3 gulerødder i halve skiver
salt/peber
1 spsk. oregano eller evt. persille
2 æg
½ dl mælk
50 g. revet Øko. Gouda ost eller tilsvarende.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Bland alle ingredienser til farsen og rør den godt sammen. Smør et stort tærtefad med olie og bred farsen godt ud og lidt op af kanten. Brug en våd spiseske til at glatte farsen.
Bag bunden i 15 min. ved 200 grader. Den vil krympe lidt men holde formen fint. Hæld evt. kødsaft fra tærtefadet forsigtigt fra.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Steg porre, gulerødder og peberfrugt i lidt olie ca. 10 min. krydres med lidt salt og peber.Pisk æg og mælk sammen med oregano salt og peber og hæld over fyldet. Drys med revet ost. Sæt i ovnen ved 200 grader og bag den færdig i 20 min.
Server med en god salat som tilbehør.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Hej. Jeg kan ikke rigtig se hvornår osten skal i/på??
SvarSlet