![]() |
Sara B. Hansen. |
![]() |
Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
2 dl. vaniljecreme
1,5 dl. mascarpone
1 appelsin, saften + evt. lidt skal hvis øko.
1½ dl. Kalhlúha (kaffelikør)
½ dl. stærk kaffe (gerne espresso)
1 pakke savoiardi kiks(lady fingers)
1 spsk. mørk kakao (usødet)
Pynt: evt. revet hvid chokolade eller en tynd appelsinskive.
Stil vaniljecremen i fryseren i 30-60 min. alt efter hvor god tid du har :-) Hæld 2 dl. kold vaniljecreme i en høj piskeskål eller kande og pisk med elpisker til en luftig masse. Kom mascarponen i en skål og rør den sammen med appelsinsaft og evt. lidt skal for ekstra appelsinsmag. Derefter vendes den piskede vaniljecreme i lidt af gangen.
Bland Kahlúa og kaffe sammen og bræk evt. hver savoiardikiks i 2 halve så de passer til glasset og dyp dem så hurtigt i kaffelikørblandingen. Læg herefter et lag i bunden af hver glas. Kom mascarponecremen over, kom et til lag med kaffelikørdyppede kiks og derefter mascarponecreme. Slut af med at drysse kakao over i et tykt lag.
Riv evt. lidt hvis chokolade henover eller pynt med en appelsinskive. Stil glassene i køleskabet så er de klar når I når til desserten. Den kan også tilberedes dagen før.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
![]() |
Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar