søndag den 18. december 2016

Sprøde og lækre Chokolade - og citronspecier.

Sara B. Hansen.
Lækre sprøde specier med chokolade, citron og vanilje - så gode til en kop kaffe når der hygges med julens gæster <3
Det er få gode ingredienser og en enkel og fin smag.


Sara B. Hansen.

Ingredienser:

1 stor Vanillestang
300 g. Hvedemel
225 g. smør, saltet
125 g. Flormelis

75 g. hakket mørk chokolade
Revet skal af en vasket øko. citron.

  1. Flæk vanillestangen på langs og skrab kornene ud, mas dem sammen med lidt flormelis med en kniv, så kornene skilles ad.
  2. Ælt alle ingredienser til en ensartet dej og rul dem til to pølser ca. 6 cm i diameter. Rul dem stramt i madpakkepapir/bagepapir og lad hvile i køleskab i mindst en time. Herefter skæres pølserne i fine runde skiver på ca. 3/4 cm. tykkelse.
  3. Bag skiverne let gyldne på bagepapir i 8-10 min ved 180 grader. Hold øje med dem så de ikke bliver mere end gyldne. Afkøl og opbevar i tætsluttende dåse.

Sara B. Hansen.

Find også Saras Madunivers på: FACEBOOK.


Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar