Foto: Sara B. Hansen. |
Det kan klares på ganske kort tid og selvom det måske ikke ser ud af så meget så er størrelsen helt fin, for med de mange proteiner i ægget mætter det godt.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
4 tortilla pizza bunde.
2 dl. tomatsauce evt. en rest pizza sauce
1 løg, finthakket
2 kyllingbrystfileter, mindre tern
1 dl majs
1 rød snackpeberfrugt
2 tsk. oregano,
1 tsk. chiliflager
Salt og peber
4 æg
1 dl. revet cheddar
Lidt olivenolie ( gerne på spray)
Tilbehør: fx. salat, jalapenos, chilisauce..
Foto: Sara B. Hansen. |
Varm ovnen op til 200 grader. Placer tortillabundene på bagepapir på to plader, spray med lidt olie, bag dem 3 min i ovnen og tag dem ud..
Svits kylling i lidt olie på en hed pande, vend med løgene og svits yderligere nogle min. Tilsæt majs, tomatsauce og krydderier, lad simre 5 min. tag af varmen. Fordel kyllingfyldet i en ring på hver tortilla og lav plads til ægget i midten. Der skal ikke være noget fyld der.
Slå ægget ud i midten. drys med cheddar og evt. lidt ekstra oregano og chiliflager.
Bag tortillapizzaerne i ca. 9-10 min. Til bunden er sprød og ægget har sat sig men er smilende.
Server med salat og evt. chilisauce og jalapenos.
Husk at du også finder mig på FACEBOOK :-)
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar