Foto: Sara B. Hansen. |
Dertil fik vi en skøn wasabicreme, lækre små øko kartofler vendt i smør og krydderier og bagt sprøde i ovnen og en drønlækker salat. Det ser ud af en masse men tog ikke lang tid at lave.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 pers:
1 varmrøget lakseside
Kartofler:
800 g. små fine øko kartofler
1 spsk. smør
1 spsk. oregano
1 tsk. hvidløgspulver
1 spsk. flagesalt
Wasabicreme:
2 dl. creme fraiche 9%
2 spsk. wasabipasta
Salat:
1 salathoved ( krølsalat el. lignende)
1 bakke jordbær
1 bakke blåbær
4 spsk. ristede blandende nødder eller pinjekerner
Frisk parmesanost i flager
Foto: Sara B. Hansen. |
Kog kartoflerne 10 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra. tilsæt smør og krydderier og ryst gryden lidt. Hæld i en bradepande beklædt med bagepapir og sæt i ovnen ved 200 grader til de er gyldne og sprøde. Ca. 25 min.
Skyl salaten, kom i bunden af et fad. Skyl og nip jordbær og skær i skiver og kom dem henover salaten, Skyl blåbær og kom henover. Drys med ristede nødder og parmesanflager.
Rør creme fraiche og wasabipasta sammen.
Lad laksen lune med i ovnen i ca 8 min. inden servering.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
- now we are linked together ...
SvarSletElsebeth