Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
Andebryst:
2 andebryster i tynde skiver (fedtet skåret fra)
2 spk. citronolivenolie
1½ spsk. cajun krydderi (Urtekrams)
Friskkværnet peber
Grøntsagsfyld:
½ rødkål helt fintsnittet med mandolinjern
½ spidskål, fintsnittet med mandolinjern
4 store gulerødder revet groft
1 bakke sukkeræreter, snittet på skrå i tynde skiver
1 grøn frisk chili, hakket fint eller i skiver
Dressing;
2 dl. græsk yoghurt 2%
1½ spsk. grøn dressing krydderi (Urtekram)
Evt. jalapenos
Skær andebrystet i tynde skiver og vend med krydderi og olie og lad det gerne lige trække 30 min.Inden det stegs på en hed pande i 3-4 min.
Snit alle grøntsager og rør dressingen sammen. Server det hele ved bordet så alle selv kan kombinere deres andewrap som de vil :-)
Find mig også på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar