lørdag den 17. oktober 2015

Chunky peanut butter Cookies.

Foto: Sara B. Hansen.
Der er hygge garanti, når der er gang i brændeovnen, stearinlys, the og friskbagte cookies på sådan en rigtig efterårsdag med regn og blade der begynder at blive gyldne og falde af. De er nemme og hurtige at lave og smager fantastisk. Du kan også lave dem med peanuts i stedet for valnødder.

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser ca. 22 store småkager:

6o g. smør
65 g. peanutbutter- gerne chrunchy men almindelig kan også gå an.
2 håndfulde valnødder, knust med hånden eller hakket groft (ca. 50 g.)
50 g. mørk groft hakket chokolade
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
2 spsk. hvedemel ( 50. g.)
3 spsk. havregryn (ca. 30 g.)
120 g. mørk farin eller muscovadosukker
1 knivspids salt
1 æg


Det hele blandes sammen med en håndmikser og sættes som små klumper med to teskeer med god afstand i mellem på bagepapir. Bages ved 180 grader (varmluft) i ca. 12-15 min. Lad køle på en rist, de skal helst ikke flyttes for meget før de er kølet ned og faste, lækre og sprøde. Opbevares i en tæt kagedåse eller et glas med tætsluttende låg.

Find mig også på FACEBOOK.


Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar