mandag den 21. september 2015

Hvidvinsdampede gulerødder i seranosvøm med timian.

Foto: Sara B. Hansen.
Disse lækre gulerødder er et fantastisk tilbehør som er lidt anderledes end hvad man ofte ender med at servere til en steg eller lignende. De smager virkelig godt med det salte og det søde og et strejf af citron. Man kan også bruge pancetta, eller bacon men selv fortrækker jeg enten skinke eller pancetta(italiensk bacon).


Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser til 4 personer:

16 små gulerødder, skrællet.
8 skiver seranoskinke(klippes over på midten på langs, så man får 16 stykker)
½ dl. citronolivenolie
Friskkværnet peber
Lidt salt
16 små kviste timian
1 dl hvidvin


Foto: Sara B. Hansen.
Klargør gulerødderne og læg dem sammen med en kvist timian og vikl seranoskinken rundt om. Placer dem i et ildfast fad. Dryp med citronolivenolie og kværn peber og lidt salt over. Hæld hvidvinen over og sæt i en 200 grader varm oven i ca. 25 min. De skal blive gyldne og seranoskinken sprød.

Find mig også på FACEBOOK.


Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar