torsdag den 2. juli 2015

Stawberry fool.

Foto: Sara B. Hansen.
Strawberry fool er en virkelig lækker sommerklassiker som bare smager helt fantastisk og med garanti vil få dig til at sige uhmmmmm!!
Jeg har brugt en blanding af mascarpone og skyr samt flødeskum. Det fungerer rigtig godt og giver en knap så fuldfed smag :-)
Brug nogle af sommerens lækre danske jordbær hvad enten du finder dem i haven, ved vejboden eller i butikken. Sæsonen er så kort og det er bare om at få nydt det.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser 6 personer i portionsglas:

1 dåse mascarpone 250 g.
1/4 l. piskefløde
2 dl. skyr
1 tsk. vaniljekorn
2 spsk. sukker
1 pose frosne jordbær ca. 200 g.
1 dl. vand
1 stang vanilje 
3-4 spsk. sukker
2 tsk. kartoffelmel, udrørt i lidt vand
250 g. friske modne jordbær, skåret i kvarte

Foto: Sara B. Hansen.

Start med at lave en lækker siet jordbærgrød. Kog de frosne bær med vand, vaniljekorn og stang. passer det gennem en sigte og kog det op igen, jævn med lidt kartoffelmel. Lad køle.
Bland mascarpone med sukker og vanilje og rør derefter med skyr. Pisk fløden og vend sammen med ostecremen med lette bevægelser. Sæt på køl.
Bland mascarponecreme og afkølet jordbærgrød, men kun lige kanske let så der dannes striber. Kom på en stor plastikpose eller sprøjtepose og klip en stor åbning. Fordel i glas/skåle og kom de friske jordbær på toppen.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar