Foto: Sara B. Hansen. |
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Opskrift til 6 personer:
1 liter sødmælk
9 spsk. rørsukker
½ tsk. vaniljekorn
7 spsk. maizena
275 god mørk chokolade, hakket groft
2 tsk. nescafé ( kan udelades men jeg synes det giver et lækkert twist)
Nøddeskum:
2 dl. fløde
50 g, hasselnødder, finthakket
½ tsk. vaniljekorn
Desuden:
Ca. 10 store jordbær, skåret i skiver.
Bland rørsukker, maizena. nescafé og vaniljekorn sammen i en gryde, hæld mælken i lidt af gangen under piskning. Kog mælken op under konstant piskning indtil den tykner.
Tag gryden af blusset og tilsæt den hakkede chokolade mens der piskes kraftigt, Fordel i portionsglas. Lad stå på køl i mindst en time og gerne to inden den skal serveres.
Pisk fløden , så den bliver til en let skum, vend med 2/3 del af de hakkede hasselnødder samt vanilje. Resten af nødderne drysses over. Pynt med skiver af jordbær.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar