søndag den 2. november 2014

Skyr med vanilje, hindbær,appelsin og valnødder.

Foto: Sara B. Hansen.
Denne lækre skyr anretning med dejlig søde appelsiner, vaniljekorn og friskplukkede hindbær fra haven, fik vi til morgenmad - men det kan i virkeligheden sagtens gøre det ud for en lidt sundere dessert, når lækkersulten melder sig.

4 personer:

4 dl. skyr
1½ tsk. vaniljekorn (Urtekram)
2 søde appelsiner
1 lille skål friske hindbær
12 valnødder, hakkede
evt. lidt flydende honning
Foto: Sara B. Hansen.

Bland skyr med vaniljekorn og den appelsinsaft som du får når appelsinen skæres i tern. Kom ½ dl. skyr  i hver glas/skål. Kom halvdelen af appelsintern og hindbær samt valnødder ovenpå. Kom atter et lag skyr ovenpå i hvert glas og top med resten af valnødder, appelsin samt hindbær. Evt. kan suppleres med lidt flydende honning- men appelsinsaft, vanilje og bær, søder en del i sig selv.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar