mandag den 10. november 2014

Kyllingfrikadeller med rødbede og quinoa.

Foto: Sara B. Hansen

Forleden havde jeg disse festlige frikadeller med til en fælles buffet og jeg synes de blev ret vellykkede. Det er klart at rødbeder giver en lidt anderledes farve, så derfor et lille skilt, så folk vovede at smage :-) Trods kyllingkødets lidt neutrale smag, er disse kommet til at smage rigtig godt og af lidt mere. Der er ikke gluten i opskriften.

Ingredienser 10-12 pers.

800 g. kyllingfars
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
2 æg
1 stor aflang fintrevet rødbede
2 små løg, revet
2 fed hvidløg knust eller revet
3 dl. kogt quinoa
1 spsk. Oregano

Bland alle ingredienser til farsen og lad den trække en halv times tid på køl. Form mellemsore frikadeller og steg dem i en blanding af olie og smør, til gennemstegte. Server med en god salat til og evt. kartofler.

find mig også på FACEBOOK.

2 kommentarer:

  1. Hihi, min kæreste ville blive helt nervøs ved synet af røde kyllingfrikadeller. Min datter ville til gengæld elske dem og deres fine prinsessefarve. Sådan en portion vil virkelig gøre lykke.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, min mand spiste dem uden bekymringer og synes heldigvis de var lækre, men måske de også ville gøre sig godt til pigefødselsdag eller noget ?

      Slet