mandag den 6. oktober 2014

Fuldkornsspaghetti med cremet kylling, broccoli og valnødder.

Foto: Sara B. Hansen.

Fik sådan lyst til spaghetti i dag og det blev til denne nemme og lækre ret med masser af broccoli, basilikum, persille, valnødder, kylling og fløde med et strejf af citron, slet ikke ringe :-)

Ingredienser 6 personer:

500 g. fuldkorns spaghetti
600 g. kylling bryst eller filet i tern
2 løg, Hakket
1 fed hvidløg, hakket
1 bundt basilikum, hakket
1 bundt persille, hakket
1 broccoli i helt små buketter 
75 g. hakkede valnødder
2 spsk. flydende hønsefond
3 dl. madlavningsfløde 8%
Revet citronskal af en halv øko. citron
Salt og friskkværnet peber

Tilbehør: Parmesan

Svits kyllingen i lidt olivenolie til let gyldent, tilsæt løg og hvidløg og svits i 4 min., tilsæt de små broccolibuketter og lad dem svitse med nogle min. Kom nu valnødder og fløde samt hønsefond ved og smag til med salt, peber og citron. Kog spaghettien al dente i letsaltet vand.
Vend krydderurter i flødesaucen og vend sauce med spaghettien. 
Server med revet parmesan.

Find mig også på FACEBOOK.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar