onsdag den 6. august 2014

Lækre fiberboller med squash.

Foto: Sara B. Clausen.
Disse boller blev rigtig skønne og kan sagtens spises til alle måltider selvom det måske lyder mere som madboller med squash i. De har en rigtig lækker smag og konsistens.

Ingredienser 25 stk:

50 g. gær
700 ml. vand. lunken
1½ tsk. fint salt
1 tsk. Stevia el. alm. sukker
2 spsk. kokosolie
250. g fintrevet squash
120 g. hvedeklid
1000 g. hvedemel

Rør gæren i vandet og tilsæt stevia, salt samt hvedeklid rør det sammen. Tilsæt fintrevet squash, kokosolie samt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen rigtig godt igennem. Lad hæve i 60-90 min. Slå dejen ned og form boller som sættes på plader med bagepapir. Efterhæver i ca. 45 min. Pensles med lidt vand og bages i ovnen i 25- 30 min. ved 200 grader.

Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar