Foto:Sara B. Clausen. |
Nu vil jeg så lige sige at jeg elsker rent faktisk stenalderbrød og at det skal tygges meget og alle de smukke kerner- men dette brød er lidt billigere at bage, da der ikke er så mange nødder men flere kerner.
Jeg synes det er en rigtig god variant.
Ingredienser 1 brød
4 hele æg
1 dl græsk yoghurt low fat
½ dl. olivenolie
200 g. kværnede hørfrø ( kaffemølle eller blender)
2 spsk. chiafrø
6 spsk. solsikkekerner
60 g. kokosfibermel eller rismel, boghvedemel
4 spsk. sesamfrø
2 spsk. loppefrøskaller
2 tsk. bagepulver
1 dl. blendede valnødder el. andre nødder
1½ tsk. salt
Bland æg og yoghurt og tilsæt de øvrige ingredienser, rør godt sammen og fordel massen i en lille rugbrødsform beklædt med bagepapir. Bag det på nederste rille i 60 min ved 160 grader. Lad køle på rist inden det skæres.
Find mig også på FACEBOOK
Foto:Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar