mandag den 7. juli 2014

Let kartoffelsalat med chili og friskbælgede ærter.

Foto: Sara B. Clausen.
Denne kartoffelsalat er både let at lave og også kalorielet, så det er jo rent win win :-) Samtidig smager den godt- måske skal man lige vænne sig til den mere lyserøde farve som dressingen har? Jeg kan godt lide at variere de ting jeg laver og bruge det jeg har i køleskabet, på den måde får jeg hele tiden nye oplevelser i køkkenet. Vi fik den sammen med nogle gode mexicanske pølser, så chili kartoffelsalaten passede ret godt til.


Foto: Sara B. Clausen.


Ingredienser:

1 lille kilo kogte nye kartofler.
1 pose friske ærter, bælgede (gem lidt til pynt)
1 rødløg, hakket

Dressing:
1½ dl. fromage frais 0,2 %
2 tsk. cremet chili pesto
½ tsk. hvidløgspulver
1 tsk. ketchup (giver lidt sødme)
Salt og peber

Pynt:
Dild
6 cherry tomater

Skær de kogte kartofler i kvarte, bælg ærterne og hak løget. Vend det sammen i en skål. Rør dressingen sammen og vend med kartoflerne, Pynt med ærter, tomater samt dild.

Find mig også på: FACEBOOK:


Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar