søndag den 1. juni 2014

Frokostsalat med surimi,agurk,majs i græsk yoghurt dressing.


Foto: Sara B. Clausen.
De fleste købesalater til at komme med brød er ret fede og fyldt af konserveringsmidler. Det kan være en god løsning, at lave det selvf.eks til det store kolde bord i weekenden, jule- påske- el. pinsefrokost.
Smager skønt på et stykke godt rugbrød.
Kan også bruges som en lille forret på et ristet stykker brød. Man kan sagtens erstatte surimi med andet fx. rejer- eller krabbe (surimi er jo sådan set imiteret krabbekød og bruges i stor stil i sushi ;).

Ca.8 pers.

250 g. Surimi
1 lille dåse sprøde majs
½ agurk u. kerner i tern
1 bundt purløg
1 bundt dild
2 spsk. hakket persille
1 dl. græsk yoghurt
1 spsk. citronsaft
2 tsk. sød grov sennep (el. alm. blandet med honning)
Salt og peber

Skær surimi i skiver og skær agurk i tern kom begge dele i en røreskål. Tilsæt majskerner (drænet). Hak krydderurter og kom ved. Tilsæt græsk yoghurt,sennep, citronsaft rør sammen og smag til med salt og peber. Kom i en serverings skål og pynt evt. med purløgsblomster.

Find mig også på: Facebook

Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar