lørdag den 15. marts 2014

Spejlægstoast med frisk frugt og rålakridsdrys.

Foto: Sara B. Clausen.
Fik her til morgen prøvet den lækre  LCHF spejlægstoast som jeg flere gange er stødt på og må sige at det smager virkelig skønt og mætter godt- det er jo ikke andet en en alternativt omelet egentlig, men alligevel lidt sjovt at prøve at lave noget anderledes, Tænker den let kan varieres, måske tilsætte nogle tynde tomatskiver eller lidt frisk spinat og andre krydderier. Kunne sagtens blive et nyt hit herhjemme på weekend morgenbordet.

Ingredienser 2 pers:

Spejlægstoast:
4 æg
Flydende becel el. kokosolie
2 skiver god skinke
4 skiver ost
1 spsk Oregano
Friskkværnet peber

Frugt:
1 appelsin
1 stort sprødt æble
Rålakridspulver (Urtekram)

Foto: Sara B. Clausen.


Steg spejlæggene og vend dem en gang, kom skinke, ost og oregano samt friskkværnet peber ovenpå det ene spejæg og læg det andet over. Steg det til osten er smeltet.

Server sammen med æble skåret i tyne skiver og vendt med appelsinsaft og appelsin i tern, drysset med rålakridspulver :-)


Foto: Sara B. Clausen.

Find mig også på : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar