tirsdag den 4. marts 2014

Bananpandekager med havre og fuldkornsrismel.

Foto: Sara B. Clausen.
I anledning af "pandekagedagen" får du her en alternativ variant som er med havregryn/fuldkornsrismel og sødet af banan og appelsinsaft. Stegt i kokosolie så det har en lidt mere eksotisk feel og duft :-) Smager skønt både til morgenmad eller som dessert. Man kan servere med frisk frugt og evt. lidt flydende honning eller sirup, hvis det ønskes.

Ingredienser:

3 små bananer el. 2 alm.
saften af ½ appelsin
kornene fra en stang vanilje
20 g. havregryn
120 g. fuldkornsrismel
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 dl. minimælk

kokosolie til stegning

Mos bananerne godt og hæld appelsinsaften over så de ikke bruner. Bland med vanilje, æg og bagepulver samt rismel og havregryn. Tilsæt mælken lidt af gangen. Pisk godt igennem. Steg pandekagerne i lidt kokosolie et par klatter af gangen.

Server med frisk frugter, bær og evt. flydende honning/sirup.

Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Foto: Sara B. Clausen.

2 kommentarer:

  1. Hej Sara. Fandt din blog for et par dage siden, og hold nu op en masse lækre opskrifter! Tak for god inspiration, som snarligt skal testes! Du har lige fået en ny følger :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Stephanie:-) mange tak og velkommen til. Håber du vil finde inspiration og opskrifter du kan bruge. Kh Sara

      Slet