lørdag den 8. februar 2014

Tomat- og appelsinbagt laks med fuldkornpasta, pesto og salat.

Foto: Sara B. Clausen.
Denne simple og skønne laks smagte jeg første gang på et bloggerevent med Umarhro og Urtekram (dog uden appelsinen). Det smager så skønt og laksen bliver bare perfekt! Utroligt hvordan så få og enkle gode ingredienser kan smage så godt, det er svært at forestille sig så jeg synes du skal prøve. Jeg har suppleret opskriften med lidt hvidløgspulver og chiliflager.
Det kan serveres med forskelligt tilbehør- i dag fik vi bare en nem gang frisk fuldkornspasta, pesto og salat til. Forresten smager den også virkelig godt koldt, hvis der skulle blive en rest.

Foto: Sara B. Clausen.


Ingredienser 4 pers.:

4 flotte stykker laks
3 dl. god tomatsauce (fx. fra urtekram) dem på flaske plejer at være gode.
ca. 2 spsk. karry
lidt Salt og peber
lidt hvidløgspulver
Chiliflager
1 appelsin (med skal hvis økologisk) skåret i tynde skiver

Tilbehør: Frisk fuldkornspasta, 2-3 spsk god pesto og blandet salat.

Foto: Sara B. Clausen.


Placer laksen i et fad med bagepapir, hæld tomatsauce, karry og andre krydderier over og kom appelsinskiver på. Søt i en 200 grader varm ovn i ca. 8-9 min. Mærk efter at laksen er blever akkurat fast og flager let. Den må endelig ikke få for meget.

Server med friskkogt pasta vendt med pesto og lav en god salat dertil.

Foto: Sara B. Clausen.


Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar