fredag den 22. november 2013

Lækre desserter - en aften med andre bloggere og Urtekram.

For efterhånden lidt tid siden, var jeg til et rigtig hyggeligt arrangement i KBH som Urtekram og Rigoni di Assagio stod bag.
Det er altid så hyggeligt og skægt at deltage, en masse madglade mennesker samlet og bordet bugner med skønne produkter og gode råvare, en legeplads med rum for krativitet.
Det blev til nogle lækre desserter som jeg synes I også skal have mulighed for at prøve.
Alle opskrifterne kan findes HER på Urtekrams hjemmeside.

Jeg kom på et hold der skulle lave nogle lækre brombær cupcakes med nocciolata ( det er en overlegen lækker italiensk chokolade/-nøddecreme).

De kom til at se sådan her ud:Vi fandt ud af at det er vigtigt at bruge en god flødeost naturel og ikke light- jeg vil klart anbefale at det er en origanial Philadelphia. Vi dekorerede med økologisk ananas krymmel fra Urtekram, da vi var løbet tør for friske brombær.

På de andre hold blev der produceret andre skønne ting som fx. Hindbærsnitter med Rigonis lækre hindbærmarmelade:Lækre Macarons med Nocciolata - måske ville en lille smule revet lime eller citron klæde disse som let bliver meget søde- men lækre var de!Aftenens vinder blev denne lækre og glutenfri kage - Rigoni berry cheesecake med en masse skønne sager!Og som en lille "sidedish" blev der lavet nogle skønne fyldte dadler- gode som julekonfekt!
Håber du får lyst til at prøve nogle af disse skønne lækkerier og opskrifterne finder du som skrevet lige på Urtekrams hjemmeside:

Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345


2 kommentarer: