lørdag den 13. juli 2013

Blomkålscouscous med vindruer og BBQ kylling.

Foto: Sara B. Clausen.
Dejlig kylling lavet på grillen med en nem -men lækker BBQ sauce. Vi er blevet ret vilde med Sweet baby ray´s sauces som kan fås hos Super Best og hos Rema 1000 har jeg også set dem. Server sammen med denne skønne blomkåls couscous eller anden salat og evt. nye kartofler.

Foto: Sara B. Clausen.

6 pers:

2  kyllinger halveret
Salt og peber

BBQ sauce:
2 spsk. ketchup
4 spsk. Sweet baby Ray honey chipotle sauce
2 spsk. honning
2 spsk. soja
2 tsk. løgpulver
1 tsk. chili
Salt/peber

Blomkålscouscous:
1 blomkål
100 g. hasselnødder
et lille bundt persille
et lille bundt dild
1 bundt forårs løg, skiver
1-2 æbler i fine tern
250. g. vindruer, u kerner halveret eller kvarte.

Vinaigrette:
3 spk hvidvinseddike
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
2 tsk dijonsennep
½ dl jomfruolivenolie
1 tsk sukker
Evt 1 fed presset hvidløg


Foto: Sara B. Clausen.

Kylling:
Flæk kyllingen og gnid den med salt og peber og pensl godt med BBQ sauce, lad gerne mainere en times tid. Er der noget til overs, bruges det også under grillningen.
Grilles ved svag varme så den ikke bliver for branket ( på weber ved indirekte grillning) denne blev lavet på gasgrill og fik ca. 45 min.

Blomkålscouscous:
Hak blomkålen fint i foodprocessor sammen med hasselnødder og dild, persille. vend med de øvrige ingredienser. Rør alle ingredienser till vinaigrette sammen og hæld over Inden serverering.

Foto: Sara B. Clausen.
Find mig også lige her på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345



Ingen kommentarer:

Send en kommentar