mandag den 24. juni 2013

Salat med blomkål, forårsløg og sprøde brødcroutoner.

Foto: Sara B. Clausen.
En lækker lille salat, som vi fik som tilbehør til lidt laks og pasta. Det smager skønt med tynde skiver  blomkål,dressingen og de lækre sprødristede brødcroutoner. 

Ingredienser 4 personer:

Salaten:
1 bakke blandede spæde salatblade
4 forårsløg
1 lille fast blomkålsshoved
7 små skiver brød ( jeg brugte fuldkorns baguette)
2 spk. olivenolie
1 drys urtesalt
1 bakke blåbær

Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 tsk. honning
2 spsk. hvid balsamico
3 -4 spsk. olivenolie
Salt og peber

Skyl salaten og slyng den godt og anret på bunden af salatskålen/fadet. Skær blomkålen i tynde skiver som anrettes ovenpå salaten sammen med forårsløg i skiver og blåbær. Rist brødet i olivenolie så det blive gylden og sprødt, drys med urtesalt lad det "dryppe lidt af " på et stykke køkkenrulle. Bræk i mindre stykker og kom ovenpå salaten. Pisk dressingen sammen og hæld over eller server den til så man selv kan dryppe den på. 

Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar