lørdag den 27. april 2013

Peanuts trøffelslice på marcipanbund.

Foto: Sara B. Clausen.
En lille lækkerbisken som ikke er noget for de kalorieforskrækkede! - men som er en lille lækker mundhapser som man virkelig nyder :-)

Opskriften stammer fra Odense marcipan.

Til ca. 30-40 stk.

1 pose Odense kransekagemasse
2 dl. fløde
400 g. mørg god chokolade
100 g. saltede peanuts

Beklæd en lille bradepande med bagepapir. Kom kransekagemasse i bunden og glat den ud. Bag ca. 20 min. ved 200 grader til den er gylden og sprød.

Hak chokoladen fint. Varm fløden op til kogepunktet. Hæld den over chokoladen og rør til den er smeltet og jævn.

Tilsæt 3/4 af de hakkede jordnødder og drys resten over. Lad stå koldt til chokoladetrøffelmassen har sat sig og skær den herefter i små stykker.

Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

2 kommentarer:

  1. EJ! Hvor lyder det som en vanvittig god kombination af lækre sager - sådan en kunne jeg godt lige spise :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, skal bruge dem til konfirmation for min ældste søn i morgen- håber også gæsterne vil nyde dem :-) Det er ikke helt billigt at lave- men det er jo en festdag!

      Slet