torsdag den 28. marts 2013

Makronmuffin med hindbær.

Foto: Sara B. Clausen.
En virkelig lækker kage hvor sødme fra makrondejen og den lette syrlighed fra hindbær komplimenterer hinanden på bedste vis. De smager skønt. 


Foto: Sara B. Clausen.
Makronmuffin med Hindbær:
(8 store eller 12 små)

3 store æg
200 g. sukker
130 g hvedemel
125 g. flydende Becel margarine
100 g. makroner, knuste
1 tsk. bagepulver
1 tsk. mandelessens
kornene fra en stang vanilje.
150 g. frosne hindbær, drysset med 3 spsk. sukker.

Pisk æg og sukker samt vaniljekorn til en tyk og cremet masse. Vend mel, bagepulver og knuste makroner i dejen. Tilsæt flydende becel og lidt mandelessens. Hak hindbærene lidt ud, så de ikke ligger sig i alt for store klumper i bunden af formen. Vend forsigtigt hindbær i dejen med en dejskraber. Fyld i muffinforme og bag i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft (200 alm.) ca. 20-25 min (hvis de er store) mærk efter med en kødnål. I mindre forme skal de nok have 15-20 min.



Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

2 kommentarer:

  1. Hej Sara!
    Sådan lige på falderebet... Hvor mange grader har du din ovn til at stå på??
    Hilsen Marie

    SvarSlet
    Svar
    1. Ved ikke om jeg når at give dig svar- men 175 varmluft- ellers 200 :-)

      Slet