onsdag den 27. marts 2013

Tagliatelle con Ragú D´Anatra (Tagliatelle m. Anderagú)


Foto: Sara B.Clausen.
Der har været Italiensk tema i køkkenet i dag. Klassisk forret i form af bruchetta Caprese- dejlige skiver ristet brød med oliven og hvidløg- toppet med friske hakkede tomater, basilkum og rødløg. hovedretten denne lækre italienske Ragú d´Anatra (anderagú) - som smager helt vidunderligt.Foto: Sara B.Clausen.
Tagliatelle con Ragú d´Anatra:
Tagliatelle med Anderagú  3 pers.

1 stort andebryst ca. 420 g.
2 dl. god tomatsauce
½ dl. Rødvin
2 spsk. Finthakket pancetta el. god bacon
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 gulerod, fint hakkede
100 g. knoldselleri, finthakket
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
1 håndfuld hakket frisk basilikum
1 håndfuld hakket frisk salvie eller 2 tsk. tørret
Salt og peber

Fjern hud og fedt fra andebrystet. Hak kødet i små terninger. I en stor gryde varmes smør og olie. Tilføj de hakkede løg, gulerødder og selleri og svits ved svag varme indtil løgene bliver klare. Tilsæt hakkede pancetta eller bacon og steg med i et par minutter. Øg varmen til medium og tilsæt Andebryst i tern og hakket salvie. Smag til med salt og peber. Steg indtil anden er gylden. Tilsæt rødvin og reducer til det halve. Tilføj tomatsauce og lad det simre i 30 minutter. Smag til igen og tilsæt basilikum.

Tilbehør: Kog ca. 500 g. frisk tagliatelle eller fettuccine al dente.  Dræn vandet fra og server vendt med raguen og drysset med lidt persille og evt. parmesan.


Foto: Sara B.Clausen.


Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar