fredag den 1. februar 2013

Thai gulerod slaw.

Foto: Sara B. Clausen.
En virkelig lækker Thaisalat som ikke har meget med den ofte fede cole slaw at gøre- men i stedet byder på masser af sprøde og knasende grøntsager, skåret meget fint og vendt med koriander samt en dejlig og enkel dressing. Den perfekte ledsager til mange thairetter. Vi fik den til disse virkelig lækre " Kyllingekugler i risnudelfrakke".

Foto: Sara B. Clausen.



Ingredienser:
3 store gulerødder skåret i julienne
100 g. sukkerærter, skåret hellt fint
1 rødløg, tynde strimler
2 stængler bladselleri, skårt i tynde strimler
1 rød snackpeber, skåret fint i strimler
1 lille rød cgili u. kerner skåret fint
Frisk koriander(ca 2 spsk. hakket.)

Dressing:
3 spsk. limesaft, friskpresset
1 rød chili, u kerner skårt i strimler
1 spsk. Fish sauce
2 tsk. muskovadosukker

Rens og skær alle grøntsagerne fint og vend dem sammen. Rør dressingens sammen og vend den i salaten sammen med frisk koriander lige inden servering.

Foto: Sara B. Clausen.


Husk at jeg nu også findes på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345




2 kommentarer:

  1. skal der ikke fiskesovs i, nu da du har det med på billedet til thaislaw?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo da! Tak fordi du kommenterede så jeg kunne rette den og iøvrigt selv lige blev mindet om denne skønne salat:-) Kh Sara

      Slet