mandag den 18. februar 2013

Junglekylling.

Foto: Sara B. Clausen.
Denne hurtige og nemme opskrift er fra Arla og er et kæmpehit hos de mindste- men mange voksne kan skam også sagtens værre med på den! Lav den til dine børn, børnebørn eller venners børn - du kan kun blive populær på det.
Tilbehøret kan varieres i det uendelige, så der er god lejlighed til at få ryddet lidt op i køleskabet!

Som forslag til tilbehør kan nævnes; æbler i både,banan i skiver, minimajs, sukkerærter, gulerodstænger, rosiner, ristet kokos, tørrede abrikoser, mandler m.m.


Foto: Sara B. Clausen.

Hovedret 4 pers:
ca. 500 g. kyllinginderfilet eller bryst i strimler.
10 g. smør
1 tsk. karry
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
250 ml. Milda madlavningsfløde 4 % (alternativt kokosmælk.)
1½ spsk. konc. flydende hønsefond

Tilbehør: Ris, bananskiver, æbler i både, sukkerærter, rosiner, mandler etc.

Skær kylling i strimler. Smelt smør på panden og lad det blive lidt gyldent, brun kyllingen godt på alle sider ca. 3 min. drys med karry, salt og peber og rør fløde og konc. fond i. Lad simre ca. 4 min.


Foto: Sara B. Clausen.
Husk at jeg nu også findes på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345





2 kommentarer:

  1. Den ret har et meget indbydende udseende !
    Fint med forskellige tag selv tilbehør, - mon ikke alle kan finde det rette og blive mæt og godt tilpas!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak- den er også god og så nem at lave- et rigtig hverdagshit!

      Slet