Foto: Sara B. Clausen. |
300 g. små gourmetkartofler skåret i kvarte.
300 g. gørnne bønner, nippede og skyllede.(evt. fra frost).
1 stort løg, små tern
1 fed hvidløg, små tern
1 grøn chili u. kerner, finthakket
4 tsk. grøn karry pasta
400 ml. kokosmælk, light
2 spsk. fishsauce
1 spsk mucovadosukker
450 g. kylling i tern
1½ tsk. tørret citrongræs (urtekram)
1 stor håndfuld friske basilikumblade
1 spsk. veg. olie
Salt og peber
Foto: Sara B. Clausen. |
Kog kartoflerne i ca. 10 min i letsaltet vand, kog bønnerne med de sidste 5 min.- de skal stadig have bid. Hæld vandet fra og sæt til side.
Varm lidt olie i en wok og varm den op, svits hakket hvidløg, chili og løg i nogle minutter. Tilsæt grøn karrypasta og derefter kokosmælk. Når det bobler, tilsættes fishsauce,tørret citrongræs og muscovadosukker. Tilsæt dernæst kylling i tern. Lad simre i ca. 8-10 min. Tilsæt kartofler og bønner lad simre med i 5 min. Smag til med salt og peber. Vend til sidst basilikumblade i retten. Server med enten Paratha til eller med ris hvis det ønskes.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar