![]() |
Foto: Sara |
Foto: Sara |
Ingredienser 2 stk:
3 dl. fuldkornshvedemel
5 dl. hvedemel
1 tsk. Anis
50 g. gær
1 dl. lunken vand
3 dl. cremefraiche 6% (alternativt A38 eller youghurt naturel)
1 tsk. Himalaya salt
2 spsk. olivenolie
60 g. hakkede valnøddekerner
Rør gæren ud i den lunkne vand og tilsæt salt, cremefraiche og olie. Rør begge meltyper i dejen lidt af gangen sammen med de hakkede valnødder og Anis.
Rør dejen sammen og når den er tilpas samlet tages den ud på bordet og æltes til den er smidig og god.
Lad hæve i skålen under fugtigt klæde ca 60 min. Del dejen i to og form hver af dem til el langt flute ca. 35 cm. Lad efterhæve 30 min. Pensles med vand og bages ca. 15 min. ved 200 grader.
Foto: Sara |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar