lørdag den 8. september 2012

Fyldt mørbrad og Lækker pastasalat.

Foto: sara
I aften skal vi hygge os sammen med familie og grille. Vi mebringer hver især lidt til bordet og jeg har derfor forberedt en pastasalat og nogle gode svinemørbrad. Det skal nok blive hyggeligt.


Foto: sara

Pastasalat:

1 pose fuldkorns pastaskruer
1 bundt forårsløg, Skåret i tynde skiver på skrå.
1 pakke sukkerærter, Skåret i fine strimler på langs.
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 potte Brøndkarse
1 pose pinjekerner, tørristet på panden
2 spsk. olivenolie
1 spsk. salatkrydderi Santa maria
Salt og peber
Lidt tørret Chili

kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og bland pastaen med olivenolie samt krydderier.Rens og skær peberfrugter, ærter og forårsløg. Vend med pastaskruerne. Rist pinjekerner på en tør pande og vend størstedelen i pastasalaten sammen med en del af brøndkarsen. Kom den sidste brøndkarse på toppen af salaten og top med de ristede pinjekerner.




Mørbrad:

2 afpudsede svinemørbrad.
3 pakker bacon i skiver
Fetaost i krydderolie
Soltørrede tomater i tern
Grøn pesto
Salt og Peber
Tørrede chiliflager i kværn

Snit i mørbraden på langs så der opstår en lang lomme. Fyld denne med grøn pesto, smuldret feta og soltørret tomat. Krydr. med salt og peber.
Læg Bacon ud på et skærebrædt så det passer med længden på den fyldte mørbrad. Placer mørbraden ovenpå og flet baconen henover indtil hele mørbraden er godt pakket ind. Placer med samlingen nedaf. Kværn lidt chili og salt og peber henover. Grilles i ca. 20 min. eller tilberedes i ovenen ved 200 grader. Skal efterfølgende hvile ca. 10 min inden den skæres i skiver.

Foto: Sara

Hertil  medbringer jeg dejlige flutes, som er lavet efter denne opskrift.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar