søndag den 27. maj 2012

Edderfugl på Italiensk maner.

Foto: Sara B. Clausen

Her til aften har vi spist denne lækre ret som jeg har lavet til Jægernes magasin- du kan læse hele opskriften lige her. Jeg havde fået 4 flotte bryster som var klargjorte og det kom til at smage rigtig godt. Jeg har ikke "udmælket dem"i kærnemælk, som man nogen steder anbefaler, for ikke at få en "tranet smag". jeg har læst mig frem til at det ikke skulle være nødvendigt med en brystfillet og når fedtet er fjernet. jeg synes også de kom til at smage lækkert, som jeg gjorde, men kunne da godt finde på at prøve det en anden gang for at kunne se om det har nogen betydning.
jeg lavede det med italiensk inspiration og serverede dem med friskkogt fettucine i en cremet hvidvinsflødesauce med basilikum, ristede champignoner, grønne let blancherede sprøde asparges  og friskrevet pecorino. Et dejligt måltid.

Foto: Sara B. Clausen




3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tak Kjeld, det glæder mig at høre :-) Kh Sara

      Slet
  2. super god opskrift og det var revet væk det kan anbafales

    SvarSlet